Marin - #Blitz (prod by. Rzon)

Μουσική

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
____________________________

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻 - #𝗕𝗹𝗶𝘁𝘇 (𝗽𝗿𝗼𝗱 𝗯𝘆. 𝗥𝘇𝗼𝗻)
____________________________
✔️ Did you subscribe to 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡's Official channel? 👇🏼
► smarturl.it/SubscribeMARIN
👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs.
🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼
► fole.fanlink.to/MarinBlitz
► fole.fanlink.to/MarinRrugve
____________________________
🎵 Produced by: 𝗥𝗭𝗢𝗡
🎵 Lyrics by: 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡
🎥 DOP/Edit by: 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗧𝗜𝗠𝗫𝗛
🎥 Video by: 𝗠𝗘𝗟𝗢𝗗𝗜 𝗦𝗧𝗨𝗗𝗜𝗢
✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚
____________________________
🎤 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡 :
Instagram ► mar1nofficial
🎵 Connect with 𝗥𝗭𝗢𝗡 :
Instagram ► rzonmusic
🎥 Connect with 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗧𝗜𝗠𝗫𝗛 :
Instagram ► PremtimXh
🎥 Connect with 𝗠𝗘𝗟𝗢𝗗𝗜 𝗦𝗧𝗨𝗗𝗜𝗢 :
Instagram ► melodi.studio
✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 :
Instagram ► www.smarturl.it/FolePublishing
____________________________

℗ & © MARINOFFICIAL & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.
#Marin #Blitz #Folé

Σχόλια

  • MarinOfficial
    MarinOfficialΠριν 2 μήνες

    ✔️ Did you subscribe to 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗡's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeMARIN 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fole.fanlink.to/MarinBlitz ► fole.fanlink.to/MarinRrugve

  • Vushtrri City

    Vushtrri City

    Πριν 2 ημέρες

    Pershendetje bro vetem vazhdo si me blitz dhe me meek meek 🇦🇱🇽🇰

  • FRANKLI KOKAINA

    FRANKLI KOKAINA

    Πριν 5 ημέρες

    @BLACK PANTER ahahahahahah

  • FRANKLI KOKAINA

    FRANKLI KOKAINA

    Πριν 5 ημέρες

    @BLACK PANTER hahaha

  • FRANKLI KOKAINA

    FRANKLI KOKAINA

    Πριν 5 ημέρες

    @BLACK PANTER jo

  • BLACK PANTER

    BLACK PANTER

    Πριν 5 ημέρες

    o marin a e di ca m’ke mua

  • eri.pokeri Alb
    eri.pokeri AlbΠριν 3 ώρες

    Perl 🎶🔥

  • Aldrit Velia
    Aldrit VeliaΠριν 5 ώρες

    O Marin Hasjani

  • Omer Gelqerja
    Omer GelqerjaΠριν 7 ώρες

    KANNG BOSSASH JEMI SHIPE

  • anna _itsme
    anna _itsmeΠριν 10 ώρες

    [MARIN:] Yeah... Me zonin nuk lodhmi MARINI u know... Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug ene gjykata na thirr Ose haet dej n'6 hustle on the road xhepat trash bi**ha bad mrena jasht e une rri me gang boy do me dasht ceshtje per shoqni na kena ra na pysin n'polici po s'kena ni, s'kena pa sfoli per vllazni une as i zo Fuck the judge jom tu bertit hala E me na mo joke jo s'e loj bira bira venin e boj mirse vi nga kjo zon po direkt drejtimin e ndroj Meqe do klip nuk pertoj Ja nisa me drill po e bona trend kurr nuk kan kcy se nuk kon kan gang tash un boj karrier kta jan tu u cmen un sdu me hate du me bo pare me deng Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug (This aint't a game) Brrr... MARINI u know... REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca vec gishtin e luj luj The girl gonna take a plaza me to luj luj hekrin se ki as me uj Shokt i kom djatht-majt man u get right and left pop, pop claps in your range men u get chopped cheffed t'gjuj e se din nga tvejn bills s'munesh me flex t'vjen per me gjujt e gjuhesh t'gjujna prej n benz men u can’t touch my bima bima vijna ti bojn do vrima ora tu villzu xixa xixa dhipat un i kom latina po nuk din me bo kokaina hala me shok boj sterlina nihet policia nina nina tak tak quick nuk shihna REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca veç gishtin e luj, luj The girl gonna take a plaza me to luj, luj Hey, hey hekrin se ki as me uj Kercet 9-cja mrapa banda plot pound çanta s'kap dot kamra sweet boyz fanta t'vim te lagja Toni Broski ey no Montana Kena ndjenj edhe lek Bitcoin edhe fronga MD EP white house krejt e din online a banka Tu jetu me shoqni si boss f**kit that bi**h at plaza Puttin that bi**h bougie in porche Mama shoot shit is Maza Maza, maza, maza She poping like kaza Hey, hey, hey Maza, maza, maza She poping like kaza Tu morr pound edhe franga Tu marr keshin nga banka Thank me later

  • Mexhite Ibrahimi
    Mexhite IbrahimiΠριν 11 ώρες

    pro

  • Valdete Zeqa
    Valdete ZeqaΠριν 13 ώρες

    ❤❤❤

  • Adelina Emini
    Adelina EminiΠριν ημέρα

    Oh zsa mir

  • Bamir Ramadani
    Bamir RamadaniΠριν ημέρα

    🇦🇱🇦🇱

  • Xhixho Zenepe
    Xhixho ZenepeΠριν ημέρα

    🙄😍😎😎😎

  • Donne Official
    Donne OfficialΠριν ημέρα

    🔥

  • Gursi Lusjano
    Gursi LusjanoΠριν ημέρα

    Super muzik

  • Vushtrri City
    Vushtrri CityΠριν 2 ημέρες

    King per rep suksese bro

  • pawel mossakowski
    pawel mossakowskiΠριν 2 ημέρες

    🤜🤛

  • hip hop Rap
    hip hop RapΠριν 2 ημέρες

    Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )...

  • hip hop Rap
    hip hop RapΠριν 2 ημέρες

    Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin ).

  • hip hop Rap
    hip hop RapΠριν 2 ημέρες

    Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )...

  • hip hop Rap
    hip hop RapΠριν 2 ημέρες

    Kerkoni ne youtube 👉👉Frenzy - Fillimi pa mbarim👉👉 (Diss Don Xhoni ,Marin )

  • North Albania
    North AlbaniaΠριν 3 ημέρες

    MARIN LIKE 🔥🔥🔥🔥 FERO DISLIKE 😂

  • blendi guri
    blendi guriΠριν 3 ημέρες

    Good music. Real visibility

  • Lipe Shtogu
    Lipe ShtoguΠριν 3 ημέρες

    👍🇦🇱🇦🇱👍

  • Ndriçon Shabani
    Ndriçon ShabaniΠριν 3 ημέρες

    Talent ki marin

  • Tzenaro Sfk
    Tzenaro SfkΠριν 3 ημέρες

    Bad Copy Paste POP SMOKE!

  • Danjel sopi
    Danjel sopiΠριν 4 ημέρες

    😍

  • First Gear
    First GearΠριν 4 ημέρες

    Pse nuk e nxjerr kengen “Pablo” ne GRglo

  • Idriz Dauti
    Idriz DautiΠριν 5 ημέρες

    National Music

  • Irjat Baci
    Irjat BaciΠριν 5 ημέρες

    Like kush e degjon kte keng

  • Boros Sámuel
    Boros SámuelΠριν 5 ημέρες

    puszi magyarországról :)

  • Leo Radford
    Leo RadfordΠριν 5 ημέρες

    🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

  • Leo Radford
    Leo RadfordΠριν 5 ημέρες

    🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

  • Leo Radford

    Leo Radford

    Πριν 5 ημέρες

    Irye

  • Miran Gjata
    Miran GjataΠριν 5 ημέρες

    #MARIN

  • Marin Cuci
    Marin CuciΠριν 5 ημέρες

    Ashth kam emrin un perzotin

  • Adi tp8
    Adi tp8Πριν 5 ημέρες

    Junior Pop smoke 😱💨💨

  • agnes hoxha
    agnes hoxhaΠριν 6 ημέρες

    Respekt nga cunat e kingston

  • anonymouss
    anonymoussΠριν 6 ημέρες

    DESHTAK. Original version Pop Smoke - Dior Vodhe edhe nga CJ - Whoopty DESHTAK

  • Tigri Here.
    Tigri Here.Πριν 6 ημέρες

    Yeah... Me zonin nuk lodhmi MARINI u know... Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kfill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug ene gjykata na thirr Ose haet dej n'6 hustle on the road xhepat trash bi**ha bad mrena jasht e une rri me gang boy do me dasht ceshtje per shoqni na kena ra na pysin n'polici po s'kena ni, s'kena pa sfoli per vllazni une as i zo Fuck the judge jom tu bertit hala E me na mo joke jo s'e loj bira bira venin e boj mirse vi nga kjo zon po direkt drejtimin e ndroj Meqe do klip nuk pertoj Ja nisa me drill po e bona trend kurr nuk kan kcy se nuk kon kan gang tash un boj karrier kta jan tu u cmen un sdu me hate du me bo pare me deng Na ki rrugve tu u sill Me na catchin' mill(y) quick Sa e mylla nji deal Hala rrugve shes mill I don't do that shit Veç 2-3 viza me u kthill jom xhelato tu pshtill Hajde testom nese thu s'jom real Na ti morim zinxhirt S'jena n'shpi tu pi teke Jena n'rrug (This aint't a game) Brrr... MARINI u know... REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca vec gishtin e luj luj The girl gonna take a plaza me to luj luj hekrin se ki as me uj Shokt i kom djatht-majt man u get right and left pop, pop claps in your range men u get chopped cheffed t'gjuj e se din nga tvejn bills s'munesh me flex t'vjen per me gjujt e gjuhesh t'gjujna prej n benz men u can’t touch my bima bima vijna ti bojn do vrima ora tu villzu xixa xixa dhipat un i kom latina po nuk din me bo kokaina hala me shok boj sterlina nihet policia nina nina tak tak quick nuk shihna REF. 2x: Kto nuk jon blitza, s'jon aparata une gjuj gjuj gjuj blitza si paparca veç gishtin e luj, luj The girl gonna take a plaza me to luj, luj Hey, hey hekrin se ki as me uj Kercet 9-cja mrapa banda plot pound çanta s'kap dot kamra sweet boyz fanta t'vim te lagja Toni Broski ey no Montana Kena ndjenj edhe lek Bitcoin edhe fronga MD EP white house krejt e din online a banka Tu jetu me shoqni si boss f**kit that bi**h at plaza Puttin that bi**h bougie in porche Mama shoot shit is Maza Maza, maza, maza She poping like kaza Hey, hey, hey Maza, maza, maza She poping like kaza Tu morr pound edhe franga Tu marr keshin nga banka

  • Roni G

    Roni G

    Πριν ημέρα

    flak

  • Mersi Alia
    Mersi AliaΠριν 6 ημέρες

    Gjujgjuj

  • Mersi Alia
    Mersi AliaΠριν 6 ημέρες

    Super muzik

  • ema elena
    ema elenaΠριν 7 ημέρες

    MARINI YOU NOW !!!!✌

  • rottweiler R r r r
    rottweiler R r r rΠριν 7 ημέρες

    💪🇦🇱

  • Arti Hellbanianz
    Arti HellbanianzΠριν 7 ημέρες

    BRRAAAWAAAAAAAA

  • ELMEDIN MLLOJA
    ELMEDIN MLLOJAΠριν 7 ημέρες

    PO PO🔥🔥

  • Dion
    DionΠριν 7 ημέρες

    the best :333333333

  • Blerim Bc
    Blerim BcΠριν 7 ημέρες

    the best of songs GANGSSS

  • Leonel Greku
    Leonel GrekuΠριν 8 ημέρες

    Talent i lindur

  • Jetish Mehmeti
    Jetish MehmetiΠριν 8 ημέρες

    King je lexhend je

  • ff overdoza
    ff overdozaΠριν 8 ημέρες

    Kto nuk jan biltza si npaparaza 🇦🇱🤘

  • diar gashi
    diar gashiΠριν 8 ημέρες

    klllllaakkkkkkk kllllllaaaaaakkkkkkk '

  • Gesi Qordja
    Gesi QordjaΠριν 8 ημέρες

    Normal ajo pun

  • brati_linda
    brati_lindaΠριν 8 ημέρες

    😌🤌🏻

  • diku shii
    diku shiiΠριν 9 ημέρες

    Mar1n - banda grglo.info/project/04Ozj6Srd82Gp6s/b-nteo

  • diku shii
    diku shiiΠριν 9 ημέρες

    Mar1n - banda grglo.info/project/04Ozj6Srd82Gp6s/b-nteo

  • diku shii
    diku shiiΠριν 9 ημέρες

    Mar1n - banda grglo.info/project/04Ozj6Srd82Gp6s/b-nteo

  • diku shii
    diku shiiΠριν 9 ημέρες

    Mar1n - banda grglo.info/project/04Ozj6Srd82Gp6s/b-nteo

  • Armin Meiwes
    Armin MeiwesΠριν 9 ημέρες

    Bedeutet Blitz das selbe in albanisch wie in Deutsch?

  • Local Dealer
    Local DealerΠριν 9 ημέρες

    Boni disa llaka llaka si ato pornstaret kur e marrin n goj - VARROSI

  • FF Enes
    FF EnesΠριν 9 ημέρες

    You bro is talent😈😍❤️💋

  • Altina Makolli
    Altina MakolliΠριν 9 ημέρες

    Marinmuti

  • thatrandomquietdudewhodoesn'tgiveafuck

    thatrandomquietdudewhodoesn'tgiveafuck

    Πριν 9 ημέρες

    Bravo edukata. 10 për sonte. Mund të ulesh.

  • HELL OFC
    HELL OFCΠριν 9 ημέρες

    Lui lui

  • Senad Ramadani
    Senad RamadaniΠριν 9 ημέρες

    🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱😉

  • Don Corleone
    Don CorleoneΠριν 9 ημέρες

    I understand nothing but big respect from Lithuania 🇱🇹

  • Viktor Miho

    Viktor Miho

    Πριν 5 ημέρες

    he told us about his life

  • Leo Radford
    Leo RadfordΠριν 9 ημέρες

    Nice song mate

  • Françeska Shehi
    Françeska ShehiΠριν 9 ημέρες

    Me rop shpie shum e bukur

  • freefire. noel yt
    freefire. noel ytΠριν 9 ημέρες

    O marin je legen 😍

  • Besar Millaku
    Besar MillakuΠριν 10 ημέρες

    🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏

  • Tre Kater
    Tre KaterΠριν 11 ημέρες

    T

  • Florjan Ballija
    Florjan BallijaΠριν 11 ημέρες

    A mos tha gja Bitcoin? 😅

  • Gango Tr
    Gango TrΠριν 11 ημέρες

    Hasjanali 🤫🤫

  • Had No
    Had NoΠριν 12 ημέρες

    Respect from morocco 🇲🇦 🇲🇦

  • Reveral Music
    Reveral MusicΠριν 12 ημέρες

    This guy is talented

  • HI TECH

    HI TECH

    Πριν 5 ημέρες

    @Sufjan Ramani song have been deleted and people have paid millions just because theyre beat sounded like was similar to some other beat so you stfu. This kid is good but i will evaluate hime when he will bring something original. Not just legit copy

  • Sufjan Ramani

    Sufjan Ramani

    Πριν 5 ημέρες

    @HI TECH wtf, it's just pop's flow stfu

  • HI TECH

    HI TECH

    Πριν 7 ημέρες

    @GAMING SHQIP just one of many and just comercial and no talent he should thank the producers and papi smoke for not deleting his songs for copyright.

  • GAMING SHQIP

    GAMING SHQIP

    Πριν 7 ημέρες

    He's is a ALBANIAN boyy

  • HI TECH

    HI TECH

    Πριν 8 ημέρες

    @Esiox hey dude tell me what you understood from the text then i will be convinced that i dont understand shit.

  • Olti Ibrahimi
    Olti IbrahimiΠριν 12 ημέρες

    AYYY!

  • Miran Gjata
    Miran GjataΠριν 12 ημέρες

    RESPECT FROM MARIN !!! SE OSHT KING KUSH MENDON SI UN LIKE TE UN

  • Doci Blendi
    Doci BlendiΠριν 13 ημέρες

    Like komentit kush e ka degju me shum se 50 her

  • Ardi Tina
    Ardi TinaΠριν 13 ημέρες

    A jom i vetmi qe e ngoj vwq pjesen e dyt

  • Ahmad Assfdi
    Ahmad AssfdiΠριν 13 ημέρες

    🌏🌏🌏

  • Ahmad Assfdi
    Ahmad AssfdiΠριν 13 ημέρες

    ❤❤❤❤❤❤

  • dvshy
    dvshyΠριν 14 ημέρες

    Hardest shit 🧊🥶

  • Μαρίνα Μπάμπα
    Μαρίνα ΜπάμπαΠριν 14 ημέρες

    sa i mir q jee o marinn ❤

  • Samuel Pepoback
    Samuel PepobackΠριν 14 ημέρες

    💪💪💪💪

  • Gezim Rexha
    Gezim RexhaΠριν 14 ημέρες

    Bukur🤑

  • Jani Zengo
    Jani ZengoΠριν 14 ημέρες

    Talent vllacko pershendetje na UK Manchester 🇦🇱🇬🇧🤲

  • Albin Pajaziti
    Albin PajazitiΠριν 14 ημέρες

    This shit is fire , i cant get enough

  • Σκληρος ΠυρινικοςΚαριολης
    Σκληρος ΠυρινικοςΚαριοληςΠριν 14 ημέρες

    Greetings from greece❤❤

  • Juxhino Braho
    Juxhino BrahoΠριν 14 ημέρες

    Pse kopjon pop smokun

  • Oni Qosja
    Oni QosjaΠριν 15 ημέρες

    SHUME KENG E BUKUR

  • Po Lo
    Po LoΠριν 15 ημέρες

    Olibre

  • Super Fly
    Super FlyΠριν 15 ημέρες

    Na pytin n’polici po skena ni skena pa

  • FF MARJO
    FF MARJOΠριν 16 ημέρες

    Shtttttt 🤫🤫🤫marini is on🔥🔥🔥

  • Djusta Ljucovic
    Djusta LjucovicΠριν 16 ημέρες

    Albanians carrying the drill scene

  • FRANKLI KOKAINA
    FRANKLI KOKAINAΠριν 16 ημέρες

    ŤÅĽĚŇŤ 🍕🍕🍕

  • MAFIA. yt
    MAFIA. ytΠριν 16 ημέρες

    Une. Gjuj gjuj

  • Ramazan ARIXHIU
    Ramazan ARIXHIUΠριν 17 ημέρες

    🤘🏼👌🏼

  • Gaming AL
    Gaming ALΠριν 17 ημέρες

    Guys wait for Stresi ft MARIN 🇦🇱❤🇽🇰🦅💪🔥🔥🔥⚠️☠🐺🥶👑👑👑

  • I’m sabrina
    I’m sabrinaΠριν 17 ημέρες

    Ata qe Shajne Marinin Jana kara

  • Ervin Brati
    Ervin BratiΠριν 17 ημέρες

    Krum has

  • Ylli Elmazi
    Ylli ElmaziΠριν 18 ημέρες

    🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  • Fatlind Ramadani
    Fatlind RamadaniΠριν 18 ημέρες

    Je killin it 😎💣 🔥

  • Cufi Cufi
    Cufi CufiΠριν 18 ημέρες

    🥰

  • Alkatraz FF
    Alkatraz FFΠριν 18 ημέρες

    Pop smoke left the chat😂✌

  • Timi Roci
    Timi RociΠριν 18 ημέρες

    🥵💥💥💥

Επόμενο